Over ons

Brievenbusdoosje.nl is dé webshop voor de mooiste en de voordeligste verzendverpakkingen. Op dit moment bevat ons assortiment alleen nog brievenbusdoosjes. Dit gaan we snel uitbreiden met aanvullende verpakkingen, enveloppen en etiketten. Als het maar door iedere brievenbus past!

 

Breed assortiment brievenbusdoosjes

Ons assortiment brievenbusdoosjes omvat A6, A5(+) en A4(+) doosjes. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in een volledig witte uitvoering voor bijvoorbeeld een full colour bedrukking. De volledig bruine (kraft) variant heeft die mooie natuurlijke uitstraling, maar ook een combinatie van wit (buitenzijde) en bruin (binnenzijde) is altijd uit voorraad leverbaar. Al onze doosjes zijn verkrijgbaar vanaf kleine aantallen. (ook bedrukt).
Een uitbreiding van ons brievenbus-assortiment volgt snel. We gaan uitbreiden met onder andere wikkelverpakkingen, kartonnen enveloppen, luchtkussen enveloppen en verzendzakken. Ook handige aanvullende producten zoals etiketten, vulmaterialen of paklijst-enveloppen vind je binnenkort op brievenbusdoosje.nl. Heb je dit nu al nodig? Geen probleem, we hebben alles al op voorraad.

Waarom?

Waarom kiezen voor brievenbusdoosje.nl

• Bestelgemak voor kleine en grote oplages
• Bedrukking en maatwerk mogelijk
• Persoonlijk advies
• Meer dan brievenbusdoosjes alleen

 

Persoonlijke service & advies voor verzending

Bij brievenbusdoosje.nl kun je heel snel jouw verzendverpakking vinden en bestellen, maar we helpen je ook graag. En dat doen we heel persoonlijk. Je kunt ons (tijdens kantooruren) altijd even bellen met al je vragen. Over de brievenbusdoosjes, over bedrukkingsmogelijkheden of over maatwerk-doosjes… en wij zijn wél goed bereikbaar! Op: 0575 743 230, via info@brievenbusdoosje.nl of stel je vraag via ons contactformulier.

Een betrouwbare partner met extra diensten

Brievenbusdoosje.nl is onderdeel van Velpa verzendadviseurs. Een grote speler op de verpakkings- en verzendingsmarkt. Met deze solide basis kunnen wij kwaliteit, zekerheid en diversiteit bieden. Zowel op productniveau als ook een hoog servicelevel. Maar er is meer wat we voor jou kunnen betekenen.

Velpa verzendadviseurs levert alle verpakkingen en regelt ook de verzending
De verzendadviseurs van Velpa helpen jou met ieder verzendvraagstuk. Van ontwerp tot verzending. Als groothandel in verpakkingsmaterialen bieden we niet alleen standaard verzendmaterialen, maar werken we het liefst nauw samen met jou. Heel persoonlijk en rechtsteeks…

Doosus ontwikkelt geen verpakking, maar een cadeautje voor jouw klant
Velpa heeft ook een apart label: Doosus. Hiermee helpen we bedrijven met onze kennis, ervaring en creativiteit aan de perfecte verpakkingsoplossing. Samen zorgen we dan voor een onvergetelijk bezorgmoment voor de ontvanger. En dan zijn we er nog niet…

• 3PLogistics verzorgt van a tot z ieder opslag- en verzendvraagstuk
Waar andere leveranciers alleen netjes hun dozen leveren, gaan wij verder. In nauwe samenwerking met onze – in-house – partner 3PLogistics regelen wij opslag, transport, fullfilment en verzending. Precies zoals jij dat wenst.

 

Wil je meer willen weten over Velpa, Doosus op 3PLogistics?
Neem dan eens een kijkje op (maar ons meteen even bellen kan natuurlijk ook).

www.velpa.nl
www.doosus.nl
www.3plogistics.nl

Terug naar boven